Besviken över allt


Va, fan, jag åt bara 600 kcal igår och idag hade jag gått upp 0,6 kg till 67,3 kg! Jag fattar ingenting.

Jag har inte sovit nånting eftersom jag har sån ångest. Jag saknar Rhith så oerhört mycket, att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag har blivit dumpad efter båda 10 och 6 år, och har överlevt, så jag kommer att komma över detta, men jag är så ledsen. Jag vill bara krama och pussa honom. Fy, vad hemskt det här är!

Jag försöker att planera saker, men jag har ingen glädje till nåt och känner mej tom. Jag förstår att Rhith tyckte att jag blev för mycket, men åtminstone ett riktigt avslut, helst öga mot öga, när vi känt varandra nästan ett år, är väl inte för mycket begärt? Jag vet inte hur eller vad jag ska göra, det är det enda som jag tänker på, oavbrutet. Det känns i alla fall lite skönt att skriva av mej här.

Det blir inget vettigt gjort idag. Ska bara ligga i sängen och läsa på Reddit.

Update: Hörde av Rhith på ett mess där han skrev att jag gjorde slut! Det har jag verkligen inte gjort! Har försökt att ringa flera gånger, men givetvis inget svar, så jag måste vara blockad igen. Jösses, jag vet inte vart jag ska ta vägen, håller på att bryta ihop helt!

Update II: Snacka om turbulent vecka! Jag berättar mer imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s