Orkar inte mer


Har inte sovit ett skit. Gråtit och ojat mej hela natten. Enda bra är att jag bara vägde 65,5 kg idag (-1,3). Känner inte för att äta idag heller. Jag måste ändå gå till kiosken, har bara en cigg kvar, men jag gör det senare, jag måste försöka få nån sömn. Jag vet inte hur jag ska lyckas sova när jag bara har tankar på hur mycket jag hatar mej själv. Tagit två benso, Theralen och Zopiklon nu och hoppas att jag däckar. Hoppas att jag kan uppdatera med nåt positivt om några timmar. Skit i dagsschemat idag, jag har ingen lust till att göra nåt.

Hade ett missat ”hemligt nummer” när jag vaknade och hoppades att det skulle vara Rhith, så vi kan prata ut, men nä. Det var kuratorn som ville ändra vårt möte till ett videosamtal imorgon (verkligen glad nu att jag bokade om mötet med sjuksköterskan.) Det är så jobbigt med videosamtal så jag hoppas verkligen att jag kan få fram allt som jag önskar prata om. Nu har det även tillkommit att jag behöver ta upp vilken besvikelse jag är och hur jag ska hantera ett uppbrott i ett förhållande när jag redan mår skit sen innan. Ska skriva ner alla punkter så att jag kan ta upp allt.

I övrigt har jag inte gjort ett skit idag. Var och handlade köpte cigg, men har annars bara använt mobilen som flykt från känslor och tankar. Jag har sagt hur dåligt jag mår när jag inte får prata med Rhith och inte vet vad som händer, men det som är jobbigt också är att berätta detta för mamsen. Hon kommer att bli lika ledsen som jag! Tänker inte berätta nåt än på länge (eller så gör jag ett försök imorgon). Jag fortsätter att ignorera alla negativa känslor och kommer att försöka sova bort resten av dagen.

Hörde en bra snubbe på radion:

PS: Jag är glad för att Rhith insåg vilket dåligt inflytande jag är och jag önskar honom lycka till med ett liv fritt från mej och min skit. Tror att jag kan sova bättre nu när jag tänker efter och inser detta. ALDRIG MER KARLAR! (Kan givetvis tänka mej en flickvän, men skulle aldrig utsätta en kvinna för min skit heller, så jag återgår till min ensamhet i väntan på kisse).

PSII: insåg nu att jag inte behöver spara pengarna jag hade satt undan till Roskilde, så schysst att jag nu blev lite rikare den här månaden. Tacksamt.

PSIII: Såg att Rhiths polare har läste messen där jag bad honom att höra av sej, men har inte hört nåt. Jag tänker aldrig höra av mej mer. Jag skiter fan i vilket nu och skulle jag kunna skulle jag be om ursäkt för vilken idiot jag är, men han har lärt sej nu och kan gå vidare. (jag kollar upp saker för att slippa skiten, återkommer när jag vet mer, exet har grejer och jag har redan gjort en vända på psykakuten för suicidalförsök – gäller att lyckas den här gången! Inte för att jag tror det, men jag vill träffa pappsen igen).

Sista.

Tagit mängder av Theralen och Zopiklon och hoppas att sömnen tar överhanden. Bara jag vaknar till kl. 11 är det lugnt. Glad att jag har headsetet inatt med mina scary stories som flykt! Fyllde hellre aldrig i sömndagboken – jag är fan ett jävla asshole!

Nu blir det scary stories så jag kan sova trots multumångest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s