Singel igen


Jag messade med älsklingen och berättade att jag hade köpt öl för första gången på evigheter. Han var på väg till Jkpg och vi messade en stund. Sen helt plötsligt reagerade han på nåt (inget jag sa, utan min personlighet förmodligen):

Slutet på förhållandet antar jag.

Jag mår skit nu. Ville bara köpa ett par öl för att klara av mina ärenden, men helt plötsligt blev det en jättegrej vilket ledde till att Rhith inte vill att ha med mej att göra nåt mer. Hade hans polares nr och skickade en förfrågan till honom, men inget svar än. Det verkar vara helt kört. Kan inte mamsen dö snart så jag kan ta livet av mej? Aaargh, sorry, hemskt sagt och tänkt. Jag återkommer när jag vet hur det går med allt, men som det ser ut nu så skiter jag i vilket.

Mitt kortaste förhållande ever på fem månader, så yeay för det antar jag Jag sa ju att jag inte skulle bry mej om karlar – se hur det gick! Jag vill bara ha en katt, fuck men!Jag är jätteledsen nu, samtidigt som jag känner att jag visste att det skulle bli så här, men likförbannat gråter jag. Jag älskar ju människan och det släpper man inte i en handvändning. Nu vet jag definitivt att jag inte är värd nåt så jag kommer inte att lägga nån energi på att återgå i arbete. Vem fan bryr sej om mej? Fan, vad deppig jag är nu! Jag vill inte att han ska göra slut och speciellt inte utan att prata med mej. Jag känner mej så jävla värdelös när nån man trodde tyckte om en inte ens kan prata med en i telefon utan blockar en som nån jävla retarded fjortis. Jag återkommer om livssituationen.

Ärligt talat så inser jag hur lite Rhith förstod mej och mitt psyke så detta är bäst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s