Videosamtal med kuratorn


▪️13/5: Kuratorn
▪️13/5: Tvätta

Jag mår fortfarande skit, men det är pyttelite bättre idag. Jag inser dock att det är bäst att jag inte bekymrar andra människor med mina problem. Kändes bra att få prata av mej idag.

Jag fick ingen chans att ta upp mina problem med att sätta gränser eftersom mina blodprover tydligen visade på att jag dricker för mycket, så vi pratade en hel del om det. Jag har ju bytt ut hetsätningen mot öl, så jag förstår att jag har förhöjda värden, men jag dricker ju verkligen inte varje dag! Det kan bli två gånger nån vecka, men det är ovanligt.

Jag berättade att jag dricker för att inte känna och då kom vi in på det som jag mår sämst av just nu. Jag har ingen kontroll över saker som händer runt omkring mej nu och det gör att jag tänker enorma katastroftankar oavbrutet. Jag måste acceptera att jag inte kan kontrollera allt, det kan ingen och fokusera på det som jag kan kontrollera. Katastroftankarna är bara tankar och dom behöver inte vara sanna. Jag ska försöka att tänka på allt bra jag har åstadkomma och hur långt jag har kommit. När det gäller att skjuta upp saker gäller det att jag inte stressar upp mej och bli handlingsförlamad utan ta saker och ting i etapper (det hjälper min lista mej med).

Som alternativ till både hetsätningen och alkoholen borde jag tillåta mej själv att äta lite gott emellanåt. Ju mer jag förbjuder mej själv saker desto värre blir det. Jag funderar på om jag ska gå ner till affären och köpa nåt gott och unna mej nåt för en gångs skull. Jag vet dock inte vad som skulle vara värt att lägga pengar på. Jag får fundera på det lite.

Det blev smågodis (Rhiths förtjänst eftersom han köpte det när vi sågs för ett tag sen, annars hade jag bara köpt chips som vanligt).

Vi pratade lite om hur dåligt jag mår över allt med Rhith och det enda hon kunde säga var egentligen att jag ska försöka att inte oroa mej för mycket och att det kommer att lösa sej. Hon påpekade också att jag har min egen resa att göra med allt jobb med psyket och hon har rätt. Jag måste jobba på mej själv först och jag är på god väg. Det kommer inte att lösa sej med förhållandet, men jag kan inte göra något annat än att koppla bort tankarna på det just nu. Jag frågade om det skulle gå bra om vi hördes tidigare än om fyra veckor och vi bokade in ett videosamtal redan nästa fredag. Det behöver jag.

Hade av nån konstig anledning gått upp 0,5 kg till idag. Jag åt fan knappt nånting igår. Väger 66,0 kg. Kuratorn sa att det ser ut i ansiktet som att jag har gått ner i vikt. Det var kul att höra.

Var och handlade två ciggpaket, vilket jag hoppas ska räcka tills jag får pengar nästa fredag. Har nu enbart 120 kr kvar att leva på. Jag ska köpa lite ingredienser till en gryta för dom pengarna, så jag har mat. Kommer att bli jävligt tråkigt att äta samma mat i en hel vecka, men så får det bli. Jag har ju sparat 500 kr till Roskilde och eftersom det nog inte blir av nu så kan jag ta av dom i värsta fall.

Har tvättstugan kl. 17 och det är min enda plan för dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s