Aktivitetshuset och ärenden


▪️11/5: Mejla soc angående arbetsträningen + fråga om busskortet
▪️11/5: Nya soc-blanketten på nätet
▪️11/5: Mejla HR angående ev. kommande arbetsträningen och min planering framöver 

Sov halvdant inatt, men lyckades ändå vakna till larmet och ta mej upp en kvart senare. Fan, hade gått upp till 66,8 kg (+0,4) eftersom jag hade en hetsätningsepisod igår (jag vet inte exakt varför, men inte konstigt med tanke på allt som pågår nu). Tog en cigg och spelade lite June’s Journey och begav mej sen till aktivitetshuset. Den här gången var vi fyra personer på meditationen (skönt att inte vara själv). Det gick bra, men för fan vad svårt jag har att fokusera på annat än hjärnans skitsnack. Träffade Dani och hon fixade en karta till mej så jag kan ta mej till hantverkscaféet i Slottsskogen imorgon. Gulligt.

Jag hade med mej badkläderna, men jag ville verkligen inte. Jag tappade all inspiration gällande vikten imorse. Jag har känt mej så jävla fet idag och det hade helt och hållet hindrat mej från att ens gå ut om jag inte hade lovat mej själv att följa mina planer. Tur att det finns mysbyxor. Jag fick tvinga mej själv att hoppa av vid badet. Det gick bra ändå!

Det var skitväder och jag var helt blöt när jag kom hem. Satte mej ner och kollade på vad jag hade planerat idag och jag tänkte att ”va, fan jag köper ett par öl så går det här lättare”. Jag vill ju inte dricka öl p.g.a. vikten, men jag kände att det nog var det enda som kunde motivera mej till skiten. Har egentligen inte råd, men tänkte att jag kan avvara mat för 60 spänn. Det var aslänge sen jag köpte öl nu och har inte druckit nån den här veckan, så då är det lugners. Bytte kläder och åkte till bolaget.

Har nu äntligen fixat allt, vilket var flera mejl samt soc-blanketten som var asjobbig och har öppnat en öl. Jag har inte ätit ett skit (främst p.g.a. vikten), så jag hoppas att jag inte blir illamående. Vill sova gott inatt i alla fall.

Kvällen efter all skit (allt jag har ätit idag, 374 kcal plus ölen såklart) – kan ni förstå min känsla av skuld nu?

PS. Är glad över att TK är den enda som har ringt mej den senaste veckan och att jag relativt snabbt har kunnat avsluta samtalet.

PSII: Jag känner sån saknad (personer eller djur? Not gonna tell) och att fly skitkänslorna med öl är det enda som hjälper. Fan vad patetisk jag är. Jag har ju en underbar pojkvän, men jag vill verkligen inte bekymra honom med min skit. Jag överlever, det har jag gjort så här länge.

PSIII: Vet inte vad förför, men jag saknar hela det liv jag hade med ex-exet och jag tänker på det en hel del. Jag saknar inte honom och vill inte ha tillbaka vårt förhållande – jag bara saknar det vi alla hade och jag mår dåligt över det på sätt och vis.

PSIV: Idiot-exet vill komma hit. Jag vet inte varför. Jag har försökt att sätta ner foten, men han har alla svar: jąg vill bara…, snälla behöver prata, du lovade mej, du vet ju hur jag mår, kan du inte hjälpa mej med det här bla.bla.bla. HUR befriar jag mej från detta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s