Simning och telefonmöte


▪️10/5: Kontakta Dani om att fortsätta med aktivitetshuset fram tills arbetsträningen ev. kommer igång i september

Vaknade kl. 9, men jävlar vad svårt det var att komma upp. Låg och drog mej till tiotiden. Fyllde i sömndagboken och packade badkläderna. Hade gått ner till 66,4 kg idag (-0,2).

Kl. 11.10 lyckades jag äntligen bege mej iväg till badhuset. Tack och lov var det bara tre personer i badet när jag kom. Det kändes lite jobbigt att vara där igen så det underlättade. Det gick jättetrögt att simma, det kändes som om det var evigheter sen sist (det var det väl iofs också).

Kl. 15 ringde Dani på aktivitetshuset. Hon tyckte att det var en jättebra idé att jag tackar ja till IPS-metoden. Jag sa att jag tänker fortsätta att gå till aktivitetshuset tills vidare eftersom jag behöver öva på att träffa folk och hon tyckte att det lät som en bra idé. Hantverkscaféet har tydligen flyttat till Slottsskogen, så jag måste få en beskrivning av var dom är nånstans innan jag kan ta mej dit. Däremot har dom ett annat hantverkscafé på onsdagar kl. 13 inne på aktivitetshuset. Jag tänkte att jag går på meditationen kl. 11.30 imorgon till att börja med.

Trots regnvädret gav jag mej iväg till Willys för att panta vid fyratiden (fick 51 kr). Jag hade tänkt köpa lite ingredienser för att kunna laga mat, men jag orkade verkligen inte fokusera på vad jag skulle handla, så jag äter upp min sista pasta och handlar imorgon istället. Jag har en hel förpackning råris hemma så jag får göra nån gryta med det, tänkte jag.

Hade fått en kallelse till sjuksköterskan igen (för att diskutera provsvaren gissar jag) precis efter mötet med kuratorn på fredag. Ringde och bokade om det för jag klarar inte det stressmomentet att veta att jag ska prata med ytterligare en person direkt efter och att vi inte får dra över tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s