Rehabkoordinatorn och sömnbehandlingen


▪️9/5: Rehabkoordinatorn – återkoppling angående arbetsträningen

Hade telefonmöte med rehabkoordinatorn kl. 9, så jag vaknade den tiden jag har bestämt, men jösses vad trött jag var. Jag somnade ändå runt kl. 23 igår och hade ingen vakentid, så jag förstår inte varför.

Jag berättade att jag tänker tacka ja till arbetsträningen eftersom det känns det enda som kan hjälpa mej nu. Hon var glad för det och tycker att jag fattar rätt beslut. Hon berättade lite om hur andra blivit hjälpta av IPS-metoden, så det kändes bra. Jag berättade att jag tänker fortsätta med aktivitetshuset fram tills dess för att uppehålla rutinerna och att träffa folk. Vi ska höras om en månad för att följa upp hur saker och ting går.

Kände att jag behövde somna om efter samtalet för jag var helt väck. Gick bara upp och vägde mej först och jag hade fan gått upp igen – 66,6 kg (+1,4) why??

Har varit dålig på att följa sömnbehandlingen (sömndagboken samt fakta och uppgifter) på sistone. Idag gjorde jag dock klart den senaste modulen, satte upp sömnmål och fyllde i sömndagboken, vilket känns skönt.

Det enda jag inte har gjort på mitt dagsschema är att göra en mindfulnessövning. Ska göra det strax (update: fan, vad svårt det var, har lagt av mej helt, men det blir bättre med daglig övning). Känns som en bra dag, trots allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s