Dagen börjar skit


Jag lyckades sova tre timmar. Vaknade av att jag höll på att frysa ihjäl. Ligger nu under tre täcken, men ältande har dratt igång igen och jag kan inte somna om. Tog Theralen och Zopiklon nu vid kl. 9 och får se om jag kan däcka igen. Jag funderar på mina listor och hittills har jag bara kommit fram till dom svåraste problemen att lösa: säga upp kontakten med de fyra vänner jag har samt sluta dricka öl. Planen var att skriva ner saker som jag kan lösa pö om pö, men det känns som att allt ska lösas om jag blir eremit och bara mekaniskt, utan glädje, utföra alla uppgifter soc och pmv lägger på mej. Jag kommer inte ha någon kontroll eller överblick, men det får väl bli sån kaos då för jag har ingen ork att reda ut allt, det är inte värt det. Det kommer ändå aldrig leda till att jag återgår i arbete. Det tåget har passerat. Jag förstår inte hur dom kan titta på mej och tycka att dom har lösningar för mej. Jag är ett stolpskott utan värde. Hur gärna jag vill ha tillbaka mitt jobb, så tror jag inte att det nånsin kommer att ske. Allt är bara BS från deras sida.

Jag ska försöka skriva ner mina akuta ärenden och uppgifter, men tror att det är bättre att jag lägger ner allt – speciellt att skriva här. Det är det enda som har hållit min hjärna i schack, men nu när jag bara ska leva som en eremit, så finns det inget syfte. Jag kanske återkommer när jag har fått sova en stund till, men just nu är jag bara blasé på allting och att publicera mitt liv online är bara onödigt. Jag kommer inte ha ett skit att skriva om. Får se hur det går med den specifika listan under dagen. Kanske kan komma till nån lösning. Hoppas att jag kan sova några timmar till trots ältandet.

UPDATE: Sov till kl. 15 och känner mej fortfarande hopplös och ser ingen ljusning. Har lyckats få i mej lite mat och ska se om jag kan börja fila lite på min lista när jag har vaknat till lite. Det är det enda jag kan göra just nu för jag ser ingen annan lösning just nu än att reda ut mina bekymmer och katastroftankar. Jag kommer troligtvis ändå att fortsätta att skriva här eftersom det är det enda utloppet jag får för mina kaostankar.

3 reaktioner på ”Dagen börjar skit

  1. Hej! Brukar aldrig lämna någon kommentera på någons blogg. Läser i och för sig bara din men ändå.
    Har så mycket jag vill säga, men har så svårt att formulera mig.
    Vill i alla fall att du ska veta att jag älskar att läsa din blogg, och den gör att jag känner mig mindre ensam. Känner igen mig i sååå mycket som du skriver.
    Du är grym

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s