Mycket bättre dag


Vikten är 67,3 kg (-1,3) vilket var en bra början på dagen.

Skulle ha simmat idag, men jag var tyvärr lite småbakis (jag blir inte ens bakis!) samt hade träningsvärk i benen (guess why) och jag pallade inte. Jag tog istället en långpromenad (jag är otroligt glad att jag fick arslet ur vagnen och rörde mej utanför dörren!) och lyssnade på dom Women & Crime som jag hade missat. Skönt.

Har spenderat kvällen med att kolla på hockey. Faktiskt. Det gick bra för HV71. Jag vet inte ens om jag har sagt att jag är Jönköpingsbo ursprungligen, men så är det. Jag har aldrig haft nåt intresse av nån sport nånsin, men av nån anledning har jag blivit intresserad nu (Rhith, probably lol).

Det bästa är att efter matchen kom ”Tropic Thunder” på samma kanal. Jag skulle gissa att det är sjunde-åttonde gången jag ser den. Så jävla bra!

Bara så ni vet så är det ”Towel Day” imorgon. Don’t panic.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s