Klar förbättring av humöret


Trots alla fucking jävla kalorier igår hade jag ändå gått ner till 68,6 kg (-0,9). Skumt, men bra start på dagen. Jag blir inte klok på min vikt. Undrar vad fan jag kommer att väga imorgon??

Har idag lyckats fixa allt som jag sa igår (utom dammsugningen). Mådde lite halvdant när jag gick upp, men tänkte att ”nu tar jag fan tjuren vid hornen” och fick arslet ur vagnen.

Efter pantning och diskning messade Dani på aktivitetshuset och vi bestämde oss för att höras. Det vi kom fram till var att jag har mått skit och att jag ska ha mötet med soc på torsdag. Jag sa att jag gärna fortsätter att komma till aktivitetshuset, men det beror på vad mötet leder till. Dani och jag ska höras på tisdag och se vad som händer framöver.

Som en bonus på dagen kom Rhith förbi och vi hade väldigt mysigt. Det roliga var att kl. 15.54 tryckte jag på ”ring” till honom och i precis samma sekund fick jag ett mess ”Hemma?” och jag la på. Kul att vi tänkte på varandra samtidigt.

Blev överraskad med dessa, eftersom jag har mått dåligt. Vilken underbar karl han är!

Blev bjuden på mat, vilket jag blev väldigt glad över, fast jag känner att jag gärna vill bjuda tillbaka ibland (inte så lätt på soc-bidrag) och får lite ångest över det.

Sämsta sushin jag ätit hittills (men ätbar). Dom var väldigt långsamma, kunde inte växla kontanter och det var väldigt små bitar, som föll sönder (Sagami Japansk Restaurang på Backaplan)

Får tyvärr inget nattsällskap och ska försöka sova strax. Jag hoppas verkligen att jag lyckas ta mej iväg och simma imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s