Fortfarande dåligt psyke


Dagen började kasst – har gått upp till 69,5 kg. Ville bara gå och lägga mej igen. Satte mej ändå och läste lite. Var sen på affären (äntligen utanför dörren!) och pantade hälften av panten. Väl hemma igen diskade jag hälften av disken och har nu spelat June’s Journey i över två timmar. Har i alla fall gjort något idag (bokade även tvättstugan imorgon kl. 17), men allt känns så jävla meningslöst. Jag orkar inte må så här. Ångesten är enorm. Vräkt i mej mat (gissar på över 4000 kcal idag). Jag vill vara glad nu när det börjar bli fint väder, men jag känner inte för ett skit…

Har ändå en plan för imorgon: resten av disken och panten, tvätta, städa och duscha.

Jag har varit jävligt glad över att vara ensam, men jag känner idag att jag hade behövt en kram eller åtminstone lite stödjande samtal. Äsch, skit i vilket, jag klarar mej själv.

Tänker lägga mej tidigt eftersom jag mår illa nu och ångesten har inte blivit mindre under dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s