Psyket är otroligt kasst


Det var längesen jag mådde så här dåligt. Jag kan inte se nåt ljus. Allt är bara skit. Hela kroppen vibrerar p.g.a. enorm ångest. Lägenheten ser ut som fan, jag har inte duschat (eller simmat) på en vecka och jag har ingen lust med nånting. Orkade gå och handla idag, men åt för mycket, trots att jag inte hade nån matlust. Jag vet inte hur jag ska ta mej ur den här svackan. Vill bara vara ensam, gråta och sova. Tänker lägga mej nu, trots att klockan bara är 17. Hoppas att morgondagen för lite ljusglimtar med sej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s