Måndag 14 mars 2022: promenad i vårvädret


Jag kom upp lite tidigare idag! Vaknade kl. 10 och låg kvar och lyssnade på true scary stories i en timme.

Hade gått ner 0,6 kg till 70,1 kg idag. Åt 793 kcal igår.

Spelade June’s Journey i nån timme och eftersom jag inte har nåt kaffe kvar så gjorde jag te i kaffebryggaren haha. Fick en hel påse med löste av TK. Jag tycker det blev bra…

Satte sedan på Women & Crime och begav mej ut på långpromenad. Lyssnade på två avsnitt och var ute i 70 minuter. Det var väldigt skönt väder och jag tog vårjackan för första gången i år. Gick även förbi Willys för att använda mina sista kronor. Köpte majskakor och 1,5 L vaniljyoghurt för 39 kr eftersom jag kände att jag behövde något mellanmål också.

Det tog verkligen emot att bege mej ut och jag gick jättefort i början, för att få promenaden överstökad så fort som möjligt. Blev väldigt andfådd. Jag lugnade sen ner mej eftersom det faktiskt var skönt att vara ute. Jag vill komma över motståndet jag känner mot att gå ut och jag kan inte göra annat än att tvinga mej själv nu. Förhoppningsvis släpper det.

Försöker se det positiva i att jag blev av med pengarna: jag har inte råd att köpa öl och kan räkna bort dom kalorierna. Det borde hjälpa mej att bli av med kilona. Jag känner mej oerhört stressad över att försöka hinna gå ner mer i vikt innan det är dags att plocka fram sommarkläderna. Det är sju veckor till 1 maj – kan jag möjligtvis lyckas gå ner sju kilo tills dess så är jag glad. Simningen hjälper ju självklart till mycket, så jag måste komma igång igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s