Tisdag 15 mars 2022: tråkigt


Idag var i stort sett identisk med igår. Gick upp kl. 11. Hade jättesvårt att somna, inte bara p.g.a. tankar utan även myrkrypningar i vaden. Jag hatar restless legs. Har haft det så länge jag kan minnas, men det kommer och går.

Tog en 70-minuterspromenad idag också, fast gick en annan runda. Lyssnade på samma pod som igår, två avsnitt. Har två avsnitt kvar tills jag är i fas.

Har spenderat en stor del av dagen med ett nytt spel som jag tog hem, Alice’s Mergeland.

Gulligt värre.

Vägde 69,7 kg idag, så ner 0,4 kg sen igår. Åt 672 kcal igår. Har druckit en massa te idag för att inte bli sugen på nåt. Börjar dock få slut på ciggen p.g.a. röksuget, men om jag är restriktiv så bör dom räcka imorgon också. Mamsen skulle skicka nåt så jag hoppas att jag får det på torsdag. Det blir inte lätt att klara mej till 21:a eller 22:a när pensionen kommer. Maten räcker bara till torsdag lunch.

Imorgon ska jag gå på meditation på aktivitetshuset. Det känns nervöst eftersom det var flera veckor sen jag var där sist, men det är bara att gå dit! Det brukar inte vara nåt att oroa sej för i förväg utan är bara slöseri med energi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s