Söndag 13 mars 2022: matlagning


Sov till kl. 11 idag, men jag gick inte upp förrän kl. 13. Lyssnade på Raven Reads, som hade en sex timmars true scary stories, så jag låg kvar i sängen.

När jag väl hade kommit upp räknade jag mina mynt. Hade 95 kr, samt 16 kr pant. Planerade två maträtter att laga, samt var tvungen att köpa ett ciggpaket. Har nu 11 kr i mynt och 33 kr på kortet. Det är så jävla jobbigt att jag blir mer hungrig och mer röksugen när jag knappt har nåt hemma…

Jag har väntat på att tjuven ska höra av sej, men jag gissar att jag aldrig kommer höra från honom igen. Försökte ringa en gång, men där bara telefonsvarare när jag ringer.

Tog tag i disken och sen lagade jag en maträtt. Det blev korvstroganoff fast med morötter istället för korv.

Det blev gott (100 kcal/100 g)

Ska även laga maträtt nummer två, så jag har något annat att äta till middag. Känner verkligen att det tar emot att göra saker, har ångest och känner mej deprimerad. Jag får fortsätta att tvinga mej själv att göra saker. Ser inte fram emot veckan, men jag måste komma iväg till badhuset och aktivitetshuset. Som det är nu blir inget bättre.

Vägde 70,7 kg idag, så ner 0,4 kg – alltid nåt.

Couscous med krossade tomater (80 kcal/100 g) blev också bra.

Det blev tio portioner sammanlagt, så du överlever jag några dagar till. Nu ska jag bara tillbringa resten av dagen i sängen och glo på nåt. Jag ska försöka att gå upp i någorlunda normal tid imorgon, oavsett om jag har sovit eller inte – jag måste försöka vända rätt på dygnet och komma ut lite tidigare på dagen. Jag vill ju simma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s