Lördag 12 mars 2022: sömn och ångest


Sov till 13.30 idag (inget inatt, vad jag vet). Hade gått upp i vikt ytterligare (71,1 kg nu). Ju mindre pengar (och problem som hänger över mej) desto mer röker och äter jag (ångestlindring). Tog en liten promenad och har sen haft ångest eftersom jag måste ringa tjuven. Jag ringde vid 15-tiden, men bara telefonsvarare. Jag ska ge det ett försök till ikväll och sen får jag messa nåt. Tror inte att han kommer att svara när han ser att det är jag. Jag mår så jävla dåligt av det här!

Messade tjuven och får ingen leveransrapport. Det gick ju att ringa…

Fick till svar att han inte vet något och vi ska höras imorgon. Jag får fan glömma detta nu och move on.

Har ätit upp allt som jag hade hemma och känner mej skitfet. Jag går och lägger mej nu vid halv nio. Jävla skitliv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s