Fredag 11 mars 2022: frustration


Gått upp 0,3 kg… Vad fan?!

Var uppe vid 12. Tog en sväng till Willys och pantade och sen till soc för att lämna blanketten. Det blev ingen simning idag, men en halvlång promenad i alla fall.

Jag har blivit av med 3.000 kr som jag hade gömda i min necessär hemma. Jag lånade iofs ut 500 kr, men 2.500 kr är borta och jag är helt bedrövad. Det var allt jag ägde! Har letat som en tok nu. Exet tappade bort sitt simkort sist han var här så han kommer och hjälper mej att leta efter båda. Jag kan ha fått för mej att flytta pengarna på fyllan (vilket jag hoppas på) annars har en av fem personer snott dom. Fan, fan, fan! (med tanke på att exet ville hjälpa mej att leta, så tror jag att jag kan stryka han och hans flickvän). Just nu hatar jag att jag blev övertygad om att flytta pengarna till ett ”mer gömt ställe” när dom låg perfekt där dom var. Pengarna är från dom 5.000 kr jag fick från en fond av soc och behöver till en massa saker. Kommer aldrig att kunna spara ihop det själv, men jag får göra ett försök. Det går inte att anmäla dom stulna eftersom det var inne i lägenheten. Aldrig att jag bjuder hit folk igen! Jag ska prata med soc om detta även om det inte kommer att hjälpa mej. (Det finns bara en det kan vara, men jag kommer aldrig att få veta det)

PS. Vi hittade simkortet och exet drog då eftersom inga pengar hade hittats.

Tyvärr stod necessären så här öppet och hade jag precis fixat naglarna så hade den varit öppen. Gick jag bara på toa så…
Rakt i ansiktet – tack.

Ska ändå försöka sova kl. 23 som jag brukar. Blir väl kl. 04 om jag känner mej själv rätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s