Onsdag 23 februari 2022: 90-talet var väl bra? Bättre?


Jag har inget foto på mej från 90-talet att lägga upp, men jag var ful och fet (-are än nu)

Jo, jag har ju nedanstående från 1997:

Saknar den pojkvännen jag var ihop med då. Inte honom personligen, men den gemenskap och lika intressen vi hade. Jag funderar på att ringa Speer imorgon.

Apropå ovanstående så vill jag verkligen inte ha med några karlar att göra mer – om jag inte träffar nån med identiskt musiksmak. Jag och Rhith var så olika det bara går att vara och jag skrev ju att jag hade tappat ”kärlekskänslan” (var det i början av januari?), så även om jag ältar detta nu, så är jag bara ok med det hela. Jag vill hellre ha en katt!

Jag saknar Tessa (det här är vår låt)

Haha, jag tog hem Tinder. Ärligt talat vet jag inte varför eftersom (allt är bara fejk, vilket jag är otroligt medveten om) och jag bara vill vara ensam (i väntan på kisse lol), men jag tror att jag behöver lite bekräftelse. Jag hatar hur jag ser ut och jag hatar min kropp och att bli dumpad pga min personlighet gör att jag behöver höra något positivt om mej själv nu. Det verkar dock som att man måste betala, så jag skiter i vilket. Avinstallerat skiten efter en halvtimme. Finns det ingen kattälskare-app? Jag vill bara ha en kisse, jag skiter verkligen i människor… Buhu…

Kul när man får upp den här sidan som första alternativ! Jag vet att jag är över 40, men att få det uppkört i ansiktet är inte kul… (en kisse bryr sej inte om det – sorry, ska sluta att prata om katter nu)

Jag är nykter nu kl. 9 och varför i hela fridens namn tog jag hem Tinder?! Haha, fuck, jag är helknäpp på fyllan. Kollade min google-sökning. Är jag för specifik (haha, vad fan)? Låter perverst också nu när jag tänker efter… Fy fan, jag vill bara slippa människor och internet (utom Youtube och Reddit) så varför gör jag så här?

Upptäckte precis nu på möra att jag har tre That Chapter som jag har missat! Yeay!

Glömde säga att Plumpen var här igår och även exet och hans flickvän. Hade trevligt.

Lols, jag hade ju inte avinstallerat Tinder innan jag la mej och nu hade jag fått flera meddelanden. Ska svara och se vad dom säger. Jag letar verkligen inte efter nån, för fan.

Plumpen ringde och kommer förbi en stund. Jag hatar mitt liv och vill bara fly så all avledning är bra.

Öööh, vill inte knulla Brett nu, fuck, vi har blivit så gamla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s