Tisdag 22 februari 2022: småfull och lols


Exet har åkt för att hämta grejer och så kommer hans flickvän. Jag är skitpackad och är så i helvete glad att slippa människor. Kommer förmodligen inte att sova ikväll, men jag vill bara vara ensam. (ska försöka att ringa mamsen imorgon).

Mami ringde. Jag tror att hon förstod att jag ska ta nåt även om jag inte sa det. Lägger mej en stund nu medan jag väntar på idioten och det jag har betalat för (lols:en). Fan, vad jag hatar detta liv och hur jag mår!

Pratat och träffat exet och hans brud. Jag och flickvännen kunde tänka oss trekant, men idiot-exet kan inte ens överväga det. Det här är killen som slängde min dildo…!

Jag skulle vilja träffa en riktigt kvinna att vara ihop med! Jag vet inte hur man raggar. Den senaste tjejen (kvinnan, sorry) jag pratade med/raggade på var inte ens bi tyvärr. Jag ska fan kolla Tinder… Hahaha…

Jag älskar Titanic och jag älskar katter. Owlkitty är bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s