Onsdag 23 februari 2022 (nostalgitripp): Ärligt talat så skiter jag i allt nu


Älskar den här bilden (inte budskapet givetvis)
Jag vill ha tillbaka den här kroppen! (tyckte vi båda var snygga här). Idiot-exet ville aldrig skaffa polisonger eller skägg. Fattar inte varför. Jag älskar det!
Jag har saknat Smullibuttan i åtta år nu. Hon är troligtvis inte vid liv längre…

Jag har givetvis kvar klänningen (tyvärr i kartong), men jag kommer aldrig att se lika bra ut igen.

Ja, ja, whatever. Jag känner mej så jävla tragisk som sitter och reminiscar om tio år tillbaka (fast om jag hade pratat om min far hade det nog inte tyckts så). Jag är 46 bast, men jag känner mej over the hill. Jag vill verkligen för fan inte ha barn, men jag tror att det påverkar en del hur man tänker på livet efter en själv.

Jag skulle verkligen vilja ha tillbaka det livet jag hade ihop med ovanstående (inte han förmodligen eftersom han dumpade mej). Jag klantade mej då också, fast mest berodde det på att jag inte ville knulla. Jag är egentligen glad för att Rhith gjorde slut nu för han hade gjort det inom två år typ och jag är glad att jag inte blev mer investerad i det hela.

Jag måste säga att jag har en jävligt bra vän i Plumpen, men jag var tvungen att köra ut honom. Är jag konstigt som har en ”max-umgängesnivå”? Jag orkar bara att ta in information och dela med mej av saker till en viss gräns, sen är det som att hjärnan stänger av och jag måste ha bort den som för oljud (tjötar, snackat, är ‘för mycket’ etc.). Jag tror att Plump-fan blev jävligt besviken på mej, men jag orkade inte mer tjafs (jag ser allt som tjafs när jag har fått nog).

Apropå nada så har jag fått lite uppvaktning av typ fem pers på appen. Ärligt talat skiter jag fullkomligt i det, det är bara ett tidsfördriv. Jag tycker dock att det är obekvämt att dom flesta (99 %) i min ålder har barn (yeah, big surprise) för jag vill aldrig ha med barn att göra. Är dom i tjugoårsåldern är det en annan femma haha… Jag vill helst inte ”lead someone on” (jag är helt öppen med det på presentationen), men det kan komma att bli konstig stämning. Jag borde nog tänka om här lite – det handlar inte bara om mitt välmående. Yikes.

Ny The Proper People! Yes, glad.

Fan, jag har fan fått tillbaka svampinfektionen mellan boobsen. Jäkla skit! Får köpa Pevaryl eller Daktacort igen. Tur att ingen annan än jag behöver lukta på det… (jag duschar enbart på badhuset så jag är extremt äcklig nu eftersom det är två veckor sen, typ). Hur fan ska jag göra mej presentabel? Äh, nu vill jag ha en kisse och fan inga människor!

Simonsgården fyller 43 imorgon. Föder hon fortfarande upp? Jag vill ha en liknande Spike. Ska höra med henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s