Tisdag 22 februari 2022: mer skit, men pengar och därmed öl ändå


La mej kl. 18 igår och har slått rekord i antal lyssnade scary stories samt sömntimmar.

Pratade med exet och bestämde att ses. Han är inte blockad längre. TK skulle till City Kebab och skulle överlämna snus till exet, så jag följde med. Var på bolaget och köpte några öl och sen drog vi till kebaben. Hade bara råd med en öl där, så jag och exet åkte hem för att dricka upp ölen. Sen ringde hans flickvän och han stack. Jag dricker upp mina öl och läser på Reddit.

Jag förstår inte hur en äldre person (över 15 iaf) kan göra slut via sms och jag vill verkligen träffa honom och få ett konkret slut. Jag förstår ju varför han inte vill ha mej. Jag är sämst! Jag vill inte ha nåt mer förhållande med en kille!

Jag skulle vilja ha en kisse nu! Jag hatar människor och jag är glad att jag slipper umgås (mer än de få gånger som jag tackar ja till TK).

När exet var i stan för att så skulle han hämta nåt. Blink, blink, det blir flykt deluxe, förhoppningsvis (3 gubbar för 500 spänn).

Jag hatar att jag inte ens kan simma nu! Jag vill bara sova!

Berättade först nu för mamsen om uppbrottet. Jag har dragit på det eftersom jag vet hur ledsen hon blir för mej.

Tvåveckorsbedömningen från MindDoc. I agree.

Jag har fått tillbaka svampinfektionen mellan brösten. Tur att jag inte kommer att knulla nån på länge. Jag ska testa med Pevaryl eftersom det funkade sist. Det luktar fan inte gott… haha…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s