Søndag 20 februari: riktig skitdag


Jag är singel nu. Tydligen förtjänade jag inte ens ett telefonsamtal utan jag fick bara veta att han inte är kär i mej längre via sms (”jag känner inget för dig längre’). Så jävla fegt! Varför i helvete ville han fira all hjärtas i måndags då (hur tappar man känslorna på tre dar?)? Jag har avinstallerat whatsapp nu. Hur fan ska jag klara av att ta mej till läkaren imorgon?!?

Nu skiter jag i allt. Ska höra mej till idioten imorgon för jag för förtjänar inte bättre. Bra för Rhith att han slipper mej nu.

Har hört av mej till exet. Det första han sa var ”jag sa ju det, varför lyssnade du inte på mej?”. Det blir diverse mindaltering substanser imorgon. Jag har tappat all livsglädje jag hade uppbådat så nu skiter jag i allt. En överdos heroin to put me out of my misery hade varit det bästa. Exet är inte blockad längre. Kan tänka mej att knulla honom igen. Han är sämst på allt annat, men i sängen är han bra. Apropå sängen så vill jag verkligen ha en flickvän. Jag har länge vetat att jag är bi och det här visar bara att jag har sökt på fel ställe.

Ärligt talat så vet jag att jag är lesbisk (mer än bi), för jag slickar hellre fitta än suger kuk, skönt att jag slipper berätta om detta. Det handlar givetvis inte bara om sex, men ni fattar.

Eru& var direkt på mej (han och TK var här idag) och frågade hur jag tänkte om att vara ihop med honom. Aaargh, seriöst!? Jag har varit singel i fem minuter. Jag vill bara ha en underbar katt och sen eventuellt en asgo flickvän.

Pratade med exet precis och det blir (saker som jag inte kan nämna) imorgon! Tummen upp för att han finns där för att ta bort min hjärna från det jobbiga!

Jag är verkligen inte värd ett skit. När någon vettig människa först blir intresserad så inser dom snart att jag är skit. Fan, vad är det för fel på mej?!

Jag vet redan att jag är ful och fet och dricker för mycket, men nu inser jag även att min personlighet är skit. Jag vill inte leva längre. Jag är så ledsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s