Söndag 6 februari 2022: bara sängläge


Vikt / BMI

70,5 kg / BMI: 23,0. +1,2 kg sen igår.

Dagen

Sov till halv ett, typ. Tänkte först inte väga mej, men var ändå lite nyfiken på hur mycket jag skulle hade gått upp med tanke på allt jag åt igår. Det är helt sanslöst att jag går upp så mycket i vikt vid mina hetsätningsperioder! Idag får det bli max 800 kcal, som är planen. Jag har inte gjort något idag alls. Legat och läst på Reddit och lyssnat på radion. Den här veckan händer inte så mycket. Det blir meditation, hantverkscaféet och lämna in blanketten till soc. Ska försöka simma så ofta jag bara kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s