Lördag 5 februari 2022: umgänge och mat (hetsätning)


Vikt / BMI

69,3 kg / BMI: 22,6. +0,3 kg sen igår (why?!)

Dagen

Allt detta (maten) gjorde jag för att jag hade gått upp 0,3 kg, vilket är inte normalt… Apropå att lära mej äta med pinnar, så ska jag nu (utan blickar) lära mej att blanda korten på ”riktigt”.

W Varför kan jag inte sluta äta? Jag hatar att mat kan beställas så lätt (har alltid hetsätit lättköpta grejer förut: glass, bröd, ost o.dyl), men nu kan jag ruinera mej på levererad färdigmat istället – fan, vad bra /ironi). Btw, det är hetsätning eftersom jag äter utan att ens andas emellan, inga tuggor utan mer som att ”inandas” kalorier. I hate it. (nu,några timmar senare, mår jag givetvis illa – jag hatar mej själv, men jag planerar inte att spy). Allt är bara aaargh! Orkar inte med mej själv… Förstår verkligen att ingen annan gör det! (spydde ändå, men mår bättre nu – jag är fan sjuk, ätstörningssjuk.. Tänker inte väga mej imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s