Måndag 31 januari 2022: viktångest och simning


Vikt / BMI

71,4 kg. Har hetsätit i helgen och har inte ens vägt mej på flera dagar. Nu får jag verkligen skärpa till mej om jag inte vill ha en fet sommar till! Har planerat vad jag får äta (Nutrilett samt max 800 kcal) och måste gå ner 0,1 kg/dag.

Daglig aktivitet 90 min: simning och promenad ✔️

Dagen

Sov till elva idag. Jag har haft väldiga sömnproblem på sistone – somnar först fram på morgonen och hela dagen blir fuckad. Lyckades ändå ta mej iväg till badhuset, trots att det inte blev förrän vid halv två. Tog en promenad på 40 min direkt efter simningen och lyssnade på Women & Crime (har fyra avsnitt jag inte har hört nu). Gick förbi apoteket. Har inget frikort nu, så hade bara råd att hämta ut Brintillix 5 mg, trots att jag behöver det mesta. Brintillix är fan svindyrt (231 kr för 28 stycken)!

Drack min Nutrilett och har nu bryggt lite kaffe och ska spela June’s Journey. Ligger efter med alla kanaler jag prenumererar på på Youtube (eftersom jag inte har kunnat koncentrera mej) så tänkte försökte beta av några senare.

Det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist. Den största händelsen är att jag har blockat exet. Hade ett samtal med honom i fredags och försökte förklara varför jag inte kan gå vidare med mitt liv och utvecklas i rätt riktning om han och jag fortsätter att ha kontakt. Jävlar, vilka skuldkänslor han gav mej, men jag är benhård nu!

Ryggen är bättre. Det har inte gått över helt, men jag lider inte av det nu. Diklofenak:en hjälpte en hel del.

Meditation: ✔️

Dagens KBT

Idag har jag lyckats väldigt bra med att fånga tankarna vad gäller att ha bråttom. Var och varannan minut har jag påmint mej själv och lyckats lugna ner mej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s