Måndag 24 januari 2022: sovmorgon och simning


Vikt / BMI

70,3 (+0,9 sen 1/1) / BMI: 23,0. Så jävla besviken på mej själv!

Dagen

Nu var det ett tag sen jag skrev något. Jag har inte skött bantningen (har blivit en massa pizza) eller alkoholen (har druckit varje vecka). Suck. Den här veckan blir det nya tag. Tänker inte dricka nån öl den här veckan, tänker bara köra med Nutrilett och simma alla dagar jag kan.

Idag vaknade jag inte förrän 12.30. Sov 15 timmar! Jag ville verkligen iväg och simma, men jag har haft så fruktansvärt ont i ryggen senaste två veckorna att jag tvekade. Kom till slut iväg vid kl. 14.30 och det gick bra att simma trots ryggvärken. Var inne på apoteket efteråt och köpte Diklofenak gel. Har smörjt in mej nu, men gör fortfarande ont. Jag får gå till läkaren om detta håller i sej.

Lyckades även paja en kontaktlins i ögat och jag tror att det fortfarande sitter kvar en bit… Fick åka iväg till badhuset med bara en lins i. Drack kaffe och spelade June’s Journey innan också, så jag var helt uppstressad. Fick andas lugnt och simma långsamt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s