Söndag 16 januari: love ensamhet


Ja, fu everyone.

Däremot är jag är mest på den här nivån egentligen: Sandy Denny (hon hade underbar röst för folkmusik!)

Sen kan jag dela med mej av min absoluta favorit, som jag alltid mår bättre av, trots hemsk historia. Kan hela texten!

Älskar även:

Måste dela med mej av min 90-tals/tonårsmusik (fuck I’m old!):

Apropå ålder: 1994 (när Kurt Cobain tog livet av sej) var jag 19 bast.

Jag är folkölsfull, därför vill jag skriva av mej lite. Jag känner mej fortfarande extremt ensam utan Spippo. TK frågade om jag ville ha en ny katt eftersom hon känner någon, men jag är verkligen inte redo för att ersätta min älskling. Han kommer aldrig att ersättas, givetvis, men jag kan komma att skaffa en ny bäbis i sinom tid. Vi får se. Jag hatar att komma hem till ett ensamt hem!

Med min oneup-mössa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s