Lördag 15 januari 2022: tassavtryck


Fick tassavtrycken i posten igår.

Hörde aldrig att posten kom igår, så jag hittade brevet idag. Det var snabbt gjort. Blir nästa tatuering!

Mår fortfarande dåligt och har drömt om Spike hela natten. Förväntar mej att han ska komma och tassa mej i ansiktet på morgonen. Jag vill verkligen inte träffa några människor alls, vill bara vara ensam och sörja. TK och Plumpen har ringt flera gånger och jag har försökt förklara att jag inte orkar med människor just nu. Jag vill inte umgås med nån!

Har hetsätit enorma mängder i två dagar. Jag hatar att jag flyr in i mat hellre än att face:a mina känslor! Jag har inte vågat att väga mej. Hoppas att jag orkar bege mej iväg till badhuset imorgon. Ska definitivt väga mej i alla fall.

Har bara 30 stycken cigg kvar och får inte pengar förrän nästa fredag. Jag röker hela tiden. Allt är jobbigt just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s