Lördag 8 januari 2022: alkohol och irritation


Vikt / BMI

69,1 (-0,3 sen 1/1) / BMI: 22,6.

Kcal ätit / förbrända igår: 1021 / 1819 =-0,3 kg

Daglig aktivitet 90 min: ◼️

  1. 69,4 – 69,1 = -0,3 kg ❌ (målet är -0,6 kg/v)

Dagen

Linssoppan blev kanon. Nu har jag, typ, tio portioner att frysa in.

Jag var uppe vid nio och spelade lite June’s Journey, men gick och la mej igen och sov till tolv. Pratade med TK en stund och hon undrade om jag ville följa med till Silverkällan. Jag har egentligen inga pengar (och jag har öl hemma), men jag sa att jag skulle fundera en timme. Efter det ringde Plumpen och undrade också om jag ville följa med.

Träffade dom på Silverkällan och vi hade det trevligt. Drack bara två öl eftersom jag inte hade råd med mer. Undertiden kom exet och han var så jävla tyken. Jag sa till honom att jag är verkligen glad att vi inte är ihop längre! Jag är så in i helvete trött på idioten. Jag hade givetvis aldrig gått dit om jag visste att han skulle komma. Han grät även riktiga (?) tårar pga Spike, men det är sån jävla bullshit som jag inte går på längre.

Meditation: ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s