Tisdag 4 januari 2022: funderingar och beslut


Vikt / BMI

69,9 (+0,5 sen 1/1) / BMI: 22,8.

Kcal ätit / förbrända igår: 1419 / 1779 = -0,7 kg. Glad över det!

Daglig aktivitet 90 min: ◼️ (har inte gått utanför dörren idag, mådde dåligt efter så lång sömn)

Dagen

Jag sov hela 13 och en halv timme inatt! Då behövde jag verkligen sova. Var uppe först vid kl. 11. Det första som hände när jag väl gått upp var att exet messade om jag kunde låna honom hundra spänn! Vad faaan! Han ringde inte visserligen… Men, seriöst, hörde han något av vad jag sa igår?! Jag sa till honom det första jag gjorde efter jag gjorde slut att han aldrig får fråga mej om pengar nåt mer och det har han faktiskt inte gjort. Jag lovar att han redan har knarkat upp alla sina pengar! Jag skrev bara ”nä, lägg av” och inget mer.

Har suttit och spelat June’s Journey i nästan två timmar. Sen ringde TK och givetvis hade exet frågat henne om pengar också. Suck… Han hade ljugit ihop nån historia om vad han behövde pengarna till (jag lovar att det är till öl eller knark). Jösses, han är ett hopplöst fall!

Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch: llanvajerpull (ll är ett speciellt ljud man gör med tungan mot gommen)

Har spenderat resten av dagen med Reddit och Not Always Right.

Stackars Spike mår inte bra. Han andas konstigt, ögat är värre och han äter knappt. Jag ska få pengar av mamsen för avlivning och nu börjar det bli akut. Jag får ringa henne igen. Jag förmodar att soc inte kan hjälpa mej, men mejlade ändå och frågade idag.

Har messat lite med Rhith angående mitt samtal med exet igår. Jag förmodar att det är svårt för andra att förstå vilken kontroll exet fortfarande har över mej och att jag känner att jag har ett krav på mej att alltid finnas där för honom. Det är som att jag skulle vara hans mamma. Jag måste bryta det! Jag lyckades ju göra slut och jag har inget krav på mej från honom längre. Jävlar vad svårt det är att leva upp till den insikten! Jag klarar ju inte att personer är arga eller besvikna på mej, men just exet ska inte finns med på den listan över folk jag vill hålla glada! Jag har ångest nu över att jag måste ta itu med exet imorgon och då ska jag ändå göra det på telefon… Jag måste bli lite förbannad och säga ifrån och sen blocka hans nummer. Just nu är han tydligen helt väck, så jag gör det imorgon. (Det är en jävla tur att han inte vet om den här bloggen…!) Det jag tänker just nu är att dom enda jag behöver göra glad är mamsen och Rhith eftersom dom är dom enda som betyder något för mej.

Meditation: ✔️

🎯: Bestämt mej att inte bli överkörd nåt mer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s