Onsdag 5 januari 2022: handlingsförlamad


Vikt / BMI

69,6 (+0,2 sen 1/1) / BMI: 22,7.

Kcal ätit / förbrända igår: 787 / 1664 = -0,3 kg

Daglig aktivitet 90 min: ◼️

Dagen

Jag vet inte vad det är med mej idag. Jag har ångest och kan inte ta mej för nånting. Känner mej helt handlingsförlamad. Plus mensvärk… Tvingade mej att tvätta och diska, men pallar inte att hänga in tvätten, dammsuga eller fixa naglarna. Kan inte koncentrera mej på att titta på något och jag ligger bara i sängen. Mår skit över hur dåligt Spike mår och att jag inte kan göra något åt det förrän jag får pengar. Blir på måndag, gissningsvis. Jag kommer att ta en benso och lägga mej tidigt för jag orkar inte vara vaken när jag mår så här.

Meditation: ✔️

🎯: Tvättstugan och diskat massor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s