Måndag 3 januari 2022: diskussion


Vikt / BMI

70,6 (+1,2 sen 1/1) / BMI: 23,1.

Dagen

Gick upp sent och åkte sen till tågstationen för att möta exet. Det enda syftet jag hade för det var att ha en diskussion med honom om att jag inte kan/vill/orkar finnas där för honom längre. Jag är inte hans vän! Tyvärr blev jag indragen i det första mötet han hade med dom som har hand om lägenheten han flyttade in i, så jag var tvungen att vara öppen och trevlig mot henne ett tag.

Efter det hade vi snacket jag ville ha. Jag vet verkligen inte om det jag sa ens gick in i huvudet på honom vad jag sa. ”Vad barnslig du är” sa han och verkade tro att jag inte menade allvar. Han har alltid behandlat mej som att han vet bättre och allt jag säger och mina intressen bara är fjantigt. Han verkade tro att det hela är Rhiths idé och att jag inte har någon egen vilja och han babblade en massa skit om honom. Jag formulerade om mej flera gånger så att han skulle fatta vad jag menade och att det var min egen åsikt. Jag uttryckte att jag inte kan ställa upp på honom nåt mer och att han inte kan ringa mej när han vill och att jag inte kommer att svara varenda gång han ringer. Jag kommer inte att finnas där i alla lägen, inte i några lägen! Han vet sedan innan att han inte får sova hos mej, så det är det enda som är helt lugnt i alla fall.

Jag kan inte ta på mej hans problem, hela han är ett enda stort kaos och jag måste verkligen ta avstånd från det. Han nickade till slut och blev lite tyst, men jag inser att jag kommer att vara tvungen att upprepa detta flera gånger innan det fastnar i huvudet på honom. Det gäller bara att jag står fast vid detta, så han inte kör över min vilja igen. Mitt problem är att jag är alldeles för snäll och vill hjälpa till, men, seriöst, det går inte mer. Jag orkar inte med hans tjafs, jag har mitt eget liv att ta hand om och han drar ner mej och ger mej ångest helt i onödan. Jag var helt utmattad psykiskt och ville bara sova efteråt.

Meditation: ✔️

🎯: Idag har jag stått upp för mej själv, varit autentisk och ärlig mot mej själv och sagt det jag har behövt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s