Måndag 27 december 2021: tvättstugan och meningslöshet


Vikt / BMI

70,4 (+1,0 sen 1/12) / BMI: 23,0. Ner 0,6 kg åtminstone.

Daglig aktivitet 90 min: ◼️

Dagen

Fan, vad bakis jag var idag. Jag brukar aldrig vara bakis! Låg i sängen till 12. Var sen uppe och rörde lite på mej. TK undrade om jag ville följa med till City Kebab – nääää. Lyckades ta mej ner till tvättstugan kl. 14 och har i övrigt bara legat och läst på Reddit och lyssnat på radion. Har ingen mat hemma nu och jag skulle ha handlat, pantat, varit på apoteket och dammsugit, men hela dagen har varit meningslös.

Meditation: ✔️

🎯: Tvättstugan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s