Söndag 26 december 2021: hatar mej själv och min fokusering på vikten


Vikt / BMI

Vägde 71,0 kg idag och är extremt deprimerad!

Daglig aktivitet 90 min:

Dagen

Sov till halv tolv. Har inte gjort något alls idag. Ligger bara i sängen och läser på Reddit. Har fyra öl kvar och lite lakritsshot som jag tänkte dricka upp. Fortsätter att kolla på American Horror Story. Känner mej lite ensam, för en gångs skull, kanske ringer mamsen. Imorgon tänker jag återgå till mitt riktiga, normala liv! Jag hatar att inte ha fasta rutiner, speciellt vad gäller tider att äta och kalorier. Jag är tragiskt, jag vet.

TK ringde nu och kom hem från Las Palmas inatt. Hon skulle till Silverkällan idag. Jag har ingen lust att åka dit, men hon har köpt julklappar till mej, så vi får ses i veckan. Vad har jag till henne? Gaah!

Öl, virkning, hörlurar, cigg, tv samt likörshot – all I need. Happy x-mas!

Både gymnasievännen och Spike-säljararbetskamraten har hör av sej, så jag kan eventuellt ha vänner. Yeay!

Jag mår så pass mycket sämre av att jag inte kan ringa min pojkvän, men exet är tillgänglig och vill lyssna. Inte ok. Spelar ingen roll att jag messar pojkvän, han svarar inte. AITA? Är han är TA…? Nevermind, jag är min egen ö, vilket jag ha sagt förut. Orkar inte med folk (bortsett från mamsen)! Jag känner (vilket jag alltid har gjort) att ställer inte folk upp på mina enkla behov (bara lyssna, egentligen), så skitsamma. Jag finns alltid här och lyssnar och hjälper hur jag kan. Varför skulle jag acceptera en pojkvän med lägre standard än mej själv? Jag vill bara prata och åtminstone säga godnatt. Jag kä att det är nåt fel på mej som bara vill ha minimal kontakt. Så här kan jag inte ha det.

Meditation: ✔️

🎯: Vilat och sovit.

Dagens KBT

Jag har varit extremt konfliktfylld idag angående viktuppgången och viljan att för en gångs skull unna mej lite. Jag försöker att fånga NAT och distrahera mej med mindfulness, men det har varit svårt idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s