Måndag 20 december 2021: rehabkoordinatorn och simning


Vikt / BMI

67,5 (-1,9 sen 1/12) / BMI: 22,0.

Kcal ätit / förbrända igår: jag har ingen aning, åt pasta och drack lite folköl, men ändå -0,1 kg.

Daglig aktivitet 90 min: ◼️ orkar inte idag.

Dagen

Somnade tidigt igår och var skittrött i morse. Var uppe lagom till rehabkoordinatorn skulle ringa, men gick och la mej igen och sov till halv två. Det är lite bökigt att sova två stycken i min lilla 90-säng, men lyckades sova rätt okej ändå (det är ju också mysigt att ligga bredvid Rhith).

Kände egentligen inte för att simma idag, men jag tänkte att gå går samtidigt som Rhith går, så kommer jag iväg. Det var bara tre personer i bassängen, så det var skönt.

Hade lite pasta kvar, så jag åt upp den nu och tog min sista folköl. Jag orkar inte ta min promenad idag utan det blir bara June’s Journey och Youtube nu på kvällen.

Fick normberäkningen från soc idag och tydligen beviljar dom att man får pengar för att betala 200 kr till Boplats. Kanon!

Meditation: ✔️

🎯: Telefonmöte och simning.

Dagens KBT

Räknar telefonmötet med rehabkoordinatorn hit idag. Jag berättade lite om hur det har gått med hantverkscaféet och att det går mycket lättare att gå dit nu och jag sitter inte och planerar samtal i huvudet innan nu. Jag känner inte att det är ett krav att gå dit bara för att hon och soc har sagt det utan jag gör det för min egen skull, för att det är bra för mej. Hon sa att jag låter mycket positivare och mer alert nu och det var kul att höra. Är lite extra glad för att Rhith var här också, såklart.

Jag berättade även om julschemat och att det inte är något hantverkscafé på tre veckor nu och att det skulle vara bra om jag gick dit och gjorde något annat under den tiden, så att jag inte behöver börja om på ruta ett igen sen. Jag sa att det känns jättejobbigt att gå dit. Hon frågade vad det är som känns jobbigt. Det kommer att vara helt nya människor där och det är svårt för mej att äta bland människor. Hon hoppades att jag skulle försöka att göra något i alla fall. Att se en film skulle nog vara lättare. Jag bestämmer mej imorgon. Vi bokade en ny tid 17 januari och hon sa att jag alltid kan ringa i mellandagarna om jag skulle behöva prata lite. Det känns bra. Jag gillar henne, hon känns trygg och stöttande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s