Fredag 5 november 2021: virkning och öl


Vikt / BMI

70,0 (-1,9 sen 18/10) / BMI: 22,9.

Kcal ätit / förbrända igår: 1008 / 2265 = +0,1 (ingen logik alls)

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Dagen

Bara p.g.a. att jag inte hade gått ner något i vikt, så sket jag i allt idag. Hade tvättstugan kl. 11, men det tog jag itu med i alla fall. Efter det åkte jag till bolaget. Jag tänker inte göra något alls idag. Känner för att virka idag, så det blir true crime, öl och virkning för hela slanten. Jag ska försöka att komma iväg och simma imorgon.

Måste bara säga att jag fortfarande är glad över igår. Fick så otroligt mycket komplimanger av olika personer (främst från stammisarna, men även från en okänd människa), så det kan jag leva på ett tag.

Pratade med exet förut och han kommer tydligen hit på måndag vid tvåtiden. Jag kan inte säga att jag ser fram emot det direkt. Som alltid är jag för snäll och vill inte ”krångla till det”. Det är bara en natt, så det är nog lugnt. Vi har inga planer på nåt speciellt att göra. Får väl laga lite mat och lyssna på musik, typ.

Jag har nu försökt att virka om mössan säkert sju gånger. Jag fattar inte vad jag gör för fel, är helt frustrerad! Tack och lov messade sis och avledde uppmärksamheten en stund (försöker att kolla på Eleanor Neale, men jag kan inte koncentrera mej).

Systra berättade att mamsen kommer att få sitt simkort tidigast tisdag typ och det känns bra. Undrar verkligen hur hon har känt sej utan nån kontakt med oss på en vecka. Stackars mami!

Var och rökte i fem minuter och då jäklar ska Spippo givetvis ta min uppvärmda plats! (han tvättar sej i alla fall, så det är positivt)

Har under kvällen insett att jag inte orkar med att lära känna folk och nya bekantskaper, jag klarar inte av att lämna ut mej själv och jag är inte redo för att hantera andra okända människors skit. Jag vill inte låta folk komma mej in på skinnet, jag pallar inte det. Jag vill bara hålla mej till dom jag redan känner och lite smått och i lugnt tempo återuppta dom gamla kontakterna (hur jobbigt det ändå är, så känner dom mej, bakgrunden är redan etablerad, liksom). Nya vänner (t.ex. Aia från City Kebab) och ”ragg” funkar inte för mej nu. Jag klarar inte av att ens bry mej. Skiter fullkomligt i sex, vilket jag har berättat otaliga gånger och att då ens överväga att leda in nån i mitt helvete, är fruktansvärt elakt. Jag måste berätta det för Rhith åtminstone, Aia är det nog lugnt med. Tror det är lite därför jag (bland annat) ändå låter exet komma hit och sova – hur jävla fucked up han är, så är han ändå ”det gamla vanliga” (låter hemskt, men det är nån slags trygghet i det).

Har bestämt tid och plats med Em nu (söndag kl. 10.30). Är nervös, men det ska bli trevligt. Vi har så olika liv nu så det kanske är en dud, men jag saknar henne och jag hatar ”rinna ut i sanden”-vänskaper, så vi får se vad som händer helt enkelt. Yes, kuratorn, jag kan för en gångs skull känna mej nyfiken på nåt och det var fan inte igår!

Meditation: ✔️

🎯: Tvättat och varit utanför dörren i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s