Tisdag 2 november 2021: ångest och promenad


Vikt / BMI

71,4 (-0,5 sen 18/10) / BMI: 23,3. Fan, vilken besvikelse, upp 0,8 kg bara för att jag åt nudlar igår.

Kcal ätit / förbrända igår: 1661 / 1623 = +0,8 kg

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Sov till kl. 10 och låg sen och lyssnade på true scary stories en timme innan jag orkade ta itu med dagen. Jag har en jävla ångest idag med och pallade inte att åka till badhuset med en massa människor. Ångesten blev ju inte bättre av viktökningen heller. Promenader brukar hjälpa mot ångesten, så jag gick i 80 minuter runt kvarteret. Ångesten började så smått släppa vid slutet av promenaden, men det var inte långvarigt, tyvärr.

Trots mitt mående lyckades jag ändå ta itu med att ringa till boservice angående diskhon. Han var i mitt hus, så han kom efter fem minuter. Jag tror han var här i över en halvtimme, men nu är det äntligen fixat i alla fall! Han undrade hur jag hade gjort för att lyckas lossa på rören, men det kunde jag inte förklara… Haha…

Kuratorn ringde på morgonen och vi bokade om tiden till fredag 26/11 istället, så att det inte kolliderar med hantverkscaféet.

Imorgon har jag möte med Bet på aktivitetshuset kl. 14. Jag är så jävla orolig över allt som involverar att prata med okända människor, speciellt när det är på ett främmande ställe bland en massa andra folk. Dom vill ju att det ska gå så smidigt som möjligt för mej och vi ska bara ta en kaffe. Jag behöver inte leverera något, det är kravlöst, men jag måste ju göra detta och det känns som ett enormt krav. Är otroligt spänd i hela kroppen och det känns väldigt jobbigt alltihop. Kommer att vara ännu mer nervös i morgon inför hantverkscaféet… Suck, att livet ska vara så tufft. Jag vill inget hellre än att arbeta igen och tycka att det är kul. Att bara sitta hemma och inte använda hjärnan är ju inte den jag egentligen är innerst inne. Jag tycker däremot inte att jag förtjänar att må bra och det känns som att jag får det bekräftat hela tiden eftersom allt går emot mej hela tiden. Jag kan inte ens få vara glad en vecka. Tyvärr klandrar jag mej själv så här hela tiden.

Jag önskar att jag kunde simma imorgon innan mötet. Jag kommer dock att vänta med att bestämma något tills i morgon bitti. Klockan är ställd på 8 i vilket fall.

Fick äntligen ett svar på mitt mess till Sinres. Skitkul att höra från honom igen. Han är tyvärr fortfarande skitdålig på att svara på mess, så vem vet när jag hör nåt igen haha…

Tydligen verkar det som att exet kommer till Gbg nästa vecka. Jag vet inte om jag orkar med honom egentligen, men han vill sova över hos mej måndag-tisdag. Jag får fundera lite på hur jag känner inför det.

Nu blir det Reddit och Youtube – orkar inte koncentrera mej på nåt annat när jag mår så här. Saknar att läsa böcker och se på film. Jag önskar att jag kunde börja med det så småningom när jag har börjat öva upp att umgås med andra människor och hålla koncentrationen mer.

Hittade det här inlägget en timme efter jag hade skrivit ovanstående.
Ett bra svar.
Jag och min lilla boll softar i sängen.

Meditation: ✔️

🎯: Meditation och promenad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s