Måndag 1 november 2021: hopplöshet och ångest


Vikt / BMI

70,6 (-1,3 sen 18/10) / BMI: 23,1.

Kcal ätit / förbrända igår: 2498 / 1699. Inte konstigt att jag gick upp ytterligare 0,3 kg…

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Dagen

Fan, vad nedstämd jag är idag. Allt känns fullkomligt hopplöst och jag har ingen lust till nånting. Har bara spelat June’s Journey och legat och läst på Reddit. Känner ingen glädje till nåt. Jag måste försöka ta mej till badet imorgon. Jag kan inte dra mej undan så här flera dagar i rad, det gör bara att jag mår ännu sämre. Ångesten har bara byggts på och byggts på under dagen. Var tvungen att ta oxascand nu. Fan, vad jag hatar att må så här.

Meditation: ◼️

🎯: Övade på walesiskan, men annars har jag inte gjort ett skit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s