Söndag 31 oktober 2021: Samhain


Vikt / BMI

70,3 (-1,6 sen 18/10) / BMI: 23,0.

Kcal ätit / förbrända igår: 2714 / 1000 = +0,1 kg (42 % fett). Tack och lov var det bara 0,1 kg upp.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️ (orkar inte göra nåt idag heller)

Dagen

Trots att jag blev full och t.o.m. spydde igår, så var jag inte det minsta bakis idag. Vaknade kl. 8 som vanligt. Blir nog bara Reddit idag. Är oroliga för veckans möten, men jag försöker att inte tänka på det nu. Känner mej rätt avslappnad, trots allt. Tänker inte fira Samhain idag. Känner ingen vits att fira nåt överhuvudtaget. Tar en lakritsshot ändå. Det är ändå ”nyårsafton”, så jag får försöka att lägga bakom mej alla tankar på att jag har blivit ratad utan förklaring (vilket bevisar vilken äcklig och oönskad människa jag, som jag har vetat sen skolåldern är jag bara skit att sparka på – trodde dock att när jag hade förklarat dessa känslor för någon, så skulle dom inte behandla mej precis så – så jobbiga flashback till mobbningen hela tiden nu, jag är inte värd något bra…) och tänka att jag har positiva egenskaper, som nån annan kanske gillar (jag letar verkligen inte efter någon), men ett nyårslöfte får bli att jag ska försöka vara snällare mot mej själv, det är jag värd!

TK ringde och ville ses på Silverkällan. Jag mår fan för dåligt. Gillar att fokusera på någon annan och att slippa min egen hjärna ett tag (utåtfokusera, liksom), men jag vill bara vältra mej i mitt eget ömkande just nu. Jag är glad att TK hör av sej och vill ses iaf.

Jag har messat Rhith tre gånger och jag får inget leveransmeddelande, så jag har gett upp det hoppet nu. Nu sjönk jag lågt som sista utväg: messade Rhith:s kompis som jag har träffat en gång för att se om han kan be Rhith att messa mej ett hej då. Får se vad som händer med det. Patetisk är jag. (gör mina sista försök, sen måste jag hantera detta och gå vidare). Det jobbigaste är att helt normalt messade mej för att höra hur mitt möte på aktivitetshuset gick och sen efter det nada!

Tänker aldrig messa honom igen – hela grejen är pinsam.

Exet ringde och kommer att ha permission runt den 14e. Han vill sova här en natt. Jag får se hur jag känner lite närmare. Eftersom jag inte har någon annan som bryr sej om vilket (hint) så kan han lika gärna göra det. (Jag vet ju att Rhith har läst min blogg förut, varför kan han inte göra det nu, när jag behöver ett svar? Är han feg eller? Jag upplevde honom som en öppen, ärlig och intressant person och det är därför jag är dubbelt besviken.

Har hans blombukett på torkning, en extra tandborste och kudde i sängen framme. Känns jobbigt att göra mej av med blommorna än, men det andra ryker nu.

Blommorna får hänga kvar ett tag till.

Jag skulle behöva prata med mamsen. Jag mår skit. Har en rumpvärmar-Spike iaf. Happy Samhain everyone!

Värmedyna
Mys med min bubbla.

Jag mår så dåligt över det här med Rhith. Jag hoppas verkligen att han kunde läsa detta och berätta vad som pågår (put me out of my misery). Jag uppfattade honom verkligen som en reko kille och jag förstår inte varför han inte kan göra mej den tjänsten. Det har gått tio dar sen jag hörde av honom nu, vid 14 går jag vidare. Punkt slut.

Ringde även två gånger utan svar. Nu skiter jag i detta.

PS. Har sagt detta 309 ggr förut, men skit i karlar, låt mej va ifred! Fan, ta er.

Sa FU till idioten. Tänker radera allt imorgon och stampa på blommorna. Dra åt helvete varenda jävla människa!

Meditation: ✔️

🎯: Har mestadels lyckats koppla bort tankarna från negativt idag, genom andningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s