Tisdag 26 oktober 2021: telefonmöte och simning


Vikt / BMI

70,2 (-1,7 sen 18/10) / BMI: 22,9. Fan, vad futtigt att jag bara gick ner 0,1 kg efter ansträngningen igår.

Kcal ätit / förbrända igår: 730 / 2146 (åt 75 % kolhydrater, så kanske därför det var så dålig viktminskning?

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Jag hade skrivit ner fel tid för telefonmötet idag, så jag gick upp en timme för tidigt. Sen visar det sej att vi kan messa varandra, men hennes samtal går inte fram. Jag har inte blockat henne, så jag vet inte vad det beror på. Hon fick messa att jag skulle ringa henne och klockan hann då bli 10.30 innan vi hördes. Kände mej stressad eftersom jag inte vill simma så sent, men jag fick försöka intala mej själv att jag inte har bråttom, det är bara i mitt huvud.

Under samtalet kom vi i alla fall fram till att det skulle underlätta för mej om hon och jag kan ses och bara ta en fika nån dag innan jag går på hantverksgrejen. Vi bestämde att ses kl. 14 på onsdag den 3:e. Det känns kanske lite lättare, tror jag. Usch, vad jobbigt det är med nya människor och platser! Då blir det två jobbiga grejer nästa vecka. Jag önskar verkligen att jag kunde känna åtminstone lite nyfikenhet och att det kanske faktiskt kan bli trevligt (och inse att detta är bra för mej)…

Jag har samma problem med läkartiden imorgon. Eftersom vi bara ses var tredje månad och att jag oftast får byta läkare efter två-tre besök, så lär jag aldrig känna dom. Det gör mej så oroad över att jag inte kommer att göra mej förstådd. Uppenbarligen höll den jävla försäkringskassan med om det eftersom jag blev av med sjukpenningen då bevisbördan tydligen ligger på mej. Jag spelar ju alltid ”jag mår så bra” inför okända människor. Skulle jag kommit in och gråtit varje gång, eller vad fan menar dom? Jag har egentligen inget att leva upp till eftersom jag har socialbidrag nu, men jag vill inte bli av med läkarintyget innan jag är redo och det gör mej orolig. Jag tror i och för sej att jag och den senaste läkaren (vi ses tredje gången imorgon) förstod varandra rätt bra och hon skrev i intyget att min arbetsrehabilitering måste gå väldigt långsamt. Tur att vi ska ses redan kl. 9, så jag får det överstökat redan tidigt på morgonen. Jag måste tänka att det kommer att gå bra, det är ett kort möte och jag kan inte göra mer än att svara ärligt på frågorna annars kommer jag inte att kunna sova inatt. Ska komma ihåg att ta upp att jag har haft en tillbakagång vad gäller depressionen och att det verkligen inte är en rak väg mot bättre mående.

Var i badet kl. 11 och efter det tog jag en promenad och var på Willys och köpte kvarg.

Jag tänker inte göra något mer idag. Jag har gjort det viktigaste jag hade som plan: möte, simning, promenad och handla. Ska vila upp mej inför pärsen det kommer att bli imorgon och kommer att lägga mej så tidigt jag bara kan.

Gjorde en vettig sak till idag – köpte äntligen ett nytt 6-pack kontaktlinser (för 370 spänn på Lenson). Det var verkligen på tiden!

PS. Behöver skriva av mej lite, vilket jag använder bloggen till, i brist på regelrätt dagbok. Verkar som att jag har en annan grej att vara upprörd över idag och jag känner mej helt kallsvettig och besviken nu. Känner också att det är nåt fel på mej och att jag inte kan göra nåt rätt, att jag inte duger och att jag inte betyder något, vilket jag trodde (inte bra för mitt psykiska mående!). Jag vill egentligen bara veta vad som händer, inte bara lämnas high and dry. Jag berättar mer om några dagar eftersom den här informationen måste lägga sej innan. Gick och köpte folköl i min bedrövelse, vilket är oerhört patetiskt (ändå glad att det inte blev hetsätning, trots att jag t.o.m. är hungrig), har kedjerökt fyra cigg och kan inte ens koncentrera mej på Reddit. Fy fan! Jag kommer ändå att lägga mej snart, så bara en fruktansvärd dum grej att köpa folköl, men jag var tvungen att göra nåt för att tänka på annat. Suck, mitt liv är skit just nu och jag skulle verkligen behöva lite uppmuntran från dom (få) som tycker om mej… Blir två oxascand och gos med stackars gullungen Spike nu i brist på annat. Ska även kolla på A Psych for Sore Minds, vilket är en pålitlig, regelbunden snygging i alla fall. Ny That Chapter också, sen sömn.

Ska köpa hans bok när den kommer ut.
Min älskling Spike , ser ut att vara redo för gos tack och lov.

Meditation: ✔️

🎯: Telefonmötet gick bra, trots att jag var nervös innan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s