Måndag 25 oktober 2021: fått mycket gjort


Vikt / BMI

70,3 (-1,6 sen 18/10) / BMI: 23,0. Vilken jävla besvikelse – gått upp 1,1 kg från igår! Jag åt bara 1000 kcal, fast jag rörde inte på mej alls igår. Satan!

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Jag måste börja komma upp en timme tidigare, så jag kan komma iväg till badhuset tidigare, men jag har otroligt svårt att gå upp. Jag känner inte för att ta itu med dagen och det är svårt att komma över. Jag ska till kuratorn på torsdag och jag känner att jag vill prata av mej angående hur depressionen ser ut nu. Det är för mycket förändringar nu och det gör, som vanligt, mej handlingsförlamad och hjärnan är fylld av katastroftankar.

Promenerade en sväng och bokade sen tvättstugan när jag kom hem från badhuset. Fick sen arslet ur vagnen att dammsuga och torka golvet också.

Imorgon har jag telefonmöte med Bet kl. 9. Är inte så nervös över det eftersom vi bara ska stämma av lite. Blir att dra till badhuset direkt efter samtalet. Den här veckan är jobbig p.g.a. tre möten tre dagar i rad och jag känner att det kommer att bli svårt att simma. Jag ska fan försöka ha med mej badkläderna till läkar- och kuratortiderna, så blir det lättare att bara hoppa av vid Lundbybadet på hemvägen.

Jag kommer inte att göra nåt mer idag. Är rätt slut nu, så det blir Youtube och June’s Journey…

Vilken jävla grej jag råkade ut för precis. Medan jag väntade på att tvätten skulle bli klar så har dom varit nere och tagit bort låsen till själva tvättstugan, så jag kan inte öppna dörren. Dom har tagit min lilla bokningsplupp också. Det dumma är att lampan är paj så jag ser inte om det finns nån möjlighet att blippa sej in. Ringde till fastighetsvärden i panik. Det kunde ta upp till en timme innan dom ringer mej och kommer hit. Nu är jag hyperstressad! Hur fan tänkte dom?! Man ser och hör ju att torktumlaren är i gång. Stolpskott!

Kofot och skruvmejsel blev räddningen – nu har jag min tvätt! Äntligen kan jag slappna av.

Meditation: ✔️

🎯: Simning, promenad, tvätt och städ! Klapp på huvudet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s