Söndag 24 oktober 2021: vilodag idag också


Vikt / BMI

69,2 (-2,7 sen 18/10) / BMI: 22,6. Skönt att jag gick ner hela 0,6 kg trots att jag bara slappade i sängen igår! Idag har däremot ätit ett paket nudlar, så jag hoppas inte att jag går upp nåt tills imorgon.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Dagen

Jag sov ända till kl. 11 idag och tyvärr resulterade det i att hela dagen känns bortkastad. Jag orkar inte ta mej för något idag, så det blir samma som igår. Imorgon ska jag inte stänga av klockan utan gå upp tidigt och simma som vanligt.

Jag önskar att Rhith skulle höra av sej, men jag får försöka släppa det – jag klarar inte av att älta det också hela tiden (ältar allt med arbetsträningen och det räcker gott och väl att oroa mej över det!), men jag saknar honom massvis.

Meditation: ✔️

🎯: Bara viktminskningen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s