Lördag 23 oktober 2021: vilodag


Vikt / BMI

69,8 (-2,1 sen 18/10) / BMI: 22,8. Fan, äntligen under 70-strecket igen! Nu får jag inte sabba det idag. Jag håller mej till Nutrilett.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Dagen

Är oerhört tacksam över att mina ansträngningar har gett utslag på vågen och egentligen borde jag bara fortsätta med simning idag också. Jag har däremot känt att jag behöver en vilodag i veckan, där jag släpper alla krav på mej själv, för att psykiskt orka med en ny vecka. Det innebär att jag idag kommer att bara ligga i sängen och glo på mobilen, men imorgon ska jag boka ny tvättid, simma och städa. Jag funderar dock på att måla naglarna med någon av dom nya färgerna, vilket är en avslappnande och kul grej.

Klart! Är nöjd med färgen, trots att jag trodde att den skulle vara lite mer åt det brunare hållet (brunt är min favoritfärg…)

Har suttit och messat med mamsen ett tag medan jag väntade på att nagellacket skulle torka och kom då på att kolla min Journal på 1177. Mina provsvar borde ha kommit och det hade dom:

Skönt att glukosen var bra, har varit rädd för diabetes eftersom jag dricker såna enorma mängder vatten.

Jag vet, jag är BMA och borde veta allt detta, men nä, det borde jag inte, det är det doktorn är till för, vi gör det praktiska och tekniska för att få fram provsvaret. Jag har den övergripande insikten om vilka prover som tas och varför, men inget mer. Mina avvikande provsvar var förhöjda leukocyter, vilket brukar tyda på en pågående infektion. Just förhöjda neutrofila granulocyter (den vanligaste, normala typen av leukocyt) borde väl vara helt ok? Ska googla på det. Det var dock inga extrema förhöjningar så jag tror inte att läkaren ens kommer att höja på ögonbrynen.

Kollar nu på Dan Bells Dead Mall-series. Jag tycker att det är avslappnande och intressant samtidigt (fast jag gillar Proper People mer).

Haha, jag är patetisk, men jag blir glad vid varje tumme upp på mina kommentarer på olika ställen:

Ja, ja, jag är glad för all form av godkännande.

Hade gärna träffat Rhith idag, men jag har ingen kontakt med honom (ja, uppenbarligen var ‘illusion’ ett bra smeknamn…)

Hade ett långt samtal med TK. Jag kommer aldrig förstå varför hon fortfarande skickar exet pengar. Han är inte ens tacksam. Eftersom jag gillar henne kan jag lyssna, trösta, bara vara där för att hon kan prata ut om sina bördor (men bara i de otroligt små mängder jag klarar av), men jag kommer aldrig att förstå. Låt idioten klara sej själv, annars kommer han aldrig att ta ansvar. Han kommer att knarka ihjäl sej. Jag är glad att jag inte behöver bry mej om honom på nåt sätt mer. Jag saknar såklart mina olika ex på olika sätt, men den senaste omstörtade hela mitt liv för sin egen vinning. Jag förstår inte varför jag ens pratar med honom mer. ”Åh, jag kanske kan hjälpa/förändra honom”. Det var ett abusive relationship och det kommer nog att ta evigheter innan jag kommer ur den inställningen gentemot honom. Han är den enda anledningen till att jag inte vill ha med karlar att göra. Jag vill bara vara i fred och lunka framåt i livet i min egen takt, utan någon annans påträngningar. F*ck folk! Nu är jag arg över hur mitt liv har blivit! Aaargh! Ska nog ta en oxascand, kolla på en dokumentär och sen lägga mej eftersom det är bättre än att sitta och hata mitt liv.

Satte på hurdy gurdy igen, som får mej att slappna av. Tack för det!

Jag tänker mycket på döden (mest pga mamsen tror jag, inte min död) och kollade idag på Ask a Mortician. Seriöst, det enda jag kräver är att det spelas ”The End” med The Doors (annars nån hurdy gurdy), och jag vill gärna ha en bandt-shirt och mysbyxor, kremeras (om inte sky burial görs lagligt och läggas i en minneslund. Men ven fan kommer att bry sej om mej? (ingen släkt kommer att finnas kvar då, om jag inte dör snart, vilket jag inte vill).

Dagens buhu (haha) är att jag har messat alla (5) vännerna jag saknar och har bara fått en leveransrapport och inga svar.. Numren kan vara gamla. Jag har försökt i alla fall.

Försökte gosa med Spike, men vad fan; 1. Hej. 2. Nä, glöm det. 3. Jag har sett en bättre plats. 4. Vilket mysigt hörn 5. Här slipper jag uppmärksamhet, men är i synvinkel och ligger bra – thumbs up…

Jag får såna flashback till anorexin nu., why? Hade ingen kaloririk öl då, om det skulle ha påverkat nåt…

PS. Jag är ingen person som gör reklam, men vill ändå rekommendera The Purring Journal eftersom jag bryr mej om katter och alla deras klipp har varit lärorika so far.

Meditation: ✔️

🎯: Vilat och laddat upp min energi inför kommande vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s