Fredag 22 oktober 2021: ärenden och öl


Vikt / BMI

70,1 (-1,8 sen 18/10) / BMI: 22,9. Vågen halvstannade lite under 60-sträcket först innan den stannade! Fan, vad glad jag blir!

Daglig aktivitet 80 min: ✔️ (130 min!)

Dagen

Simning, hem, Backaplan, köpte nagellack på Edels, var på Rusta där det blev 5 st pack Gourmet kattmat för hela månaden och garn inför hantverksgrejen och sen hem igen. Orkade inte städa och tvätta, vilket var planen. Dumma mej! TK ringde och jag åkte till Silverkällan istället. Pratade med mamsen hela vägen till Klippan och vi kom fram till att hon inte orkar flytta nånstans och är hellre kvar i Gränna än kommer till Gbg. Hon vill ju vara nära mej, men en flytt i hennes ålder känns inte som ett enkelt projekt. Så då släpper vi det.

TK bjöd på Sambuca

Stannade från kl. 15-18, jag missade 30-bussen hem och var tvungen att färdas över hela stan med spårvagn och byten. Suck. Nu blir det bara hem och gosa med Spike. Jag är verkligen en extremt tråkig och enkelspårig människa… Jag orkar tyvärr inte vara kreativ (mer än virkningen) eller en spännande person. Jag vill göra så mycket saker – fan, bara gå på museum t.ex. är något jag skulle vilja göra och att spara pengar för att resa nånstans hade varit kul. Jag tänker på det här med nyfikenheten som jag och kuratorn har pratat om. Jag känner ingen för nåt, men att planera en resa till nåt av dom länder jag har velat se skulle definitivt väcka min nyfikenhet. Även om jag hatar solsemestrar, så skulle jag kunna tänka mej att åka till typ Kanarieöarna bara för att (ingen shoppingrusta och slappa-deluxe). Annars vill jag åka till Irland och Island, men det är för mycket för min hjärna just nu känner jag. Jag hatar mej själv och mitt jävla tragiska liv just nu. Jag saknar mitt gamla jag nåt oerhört!

Inköp:

PS. Apropå nada: vem fan var Einár? Aldrig ens hört namnet (”största rapparen i Sverige”, ”en av Sveriges kändaste personer” etc.) eller musiken innan (inte ens ens låt!). Jag har hört om honom på radion hela dan och hur inflytelserik han är. Låter skit, rap som detta är så oerhört enformig. Är mer intresserad av att Alec Baldwin eventuellt har skjutit ihjäl nån, i såna fall. Jag är förmodligen bevisat gammal nu.

Älskade Spike är gosig efter att jag har varit borta ett par timmar. Han har buffat hela kvällen.

Nu blir det That Chapter och sen sova.

Meditation: ✔️

🎯: Simning och ärenden (bullseye är det jag har lyckats med/problem jag har överkommit under dagen, i fall jag inte har skrivit det innan). Ringde även kontaktpunkten och lämnade meddelande till rehabkoordinatorn – check ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s