Torsdag 21 oktober 2021: möte på aktivitetshuset och ärenden


Vikt / BMI

70,4 (-1,5 sen 18/10) / BMI: 23,0. Det går framåt, tack vare simningen!

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Försökte sova så länge jag bara kunde eftersom jag inte ville sitta och oroa mej i flera timmar. Var väl uppe vid halv tio. Tog en promenad för att koppla bort tankarna och nervositeten (passade också på att köpa busskort).

Mötet var kl. 14.30, men jag var där tjugo minuter tidigt och fick sitta i deras fik och vänta. Jobbigt med en massa okända människor och högt prat. Till slut kom dom två kvinnorna jag skulle ha mötet med och vi satt i ett avskilt rum och pratade. Det mesta handlade om vad dom gör på aktivitetshuset och jag fick ett schema över deras aktiviteter. Så här långt tycker jag att det verkar precis som Fontänhuset, bortsett från att dom inte har ”påhittade” arbetsuppgifter. Jag fick berätta lite om hur min situation ser ut och vi kom väl fram till att mitt första steg bör vara att bara komma dit och röra mej bland folk. Dom har ett hantverkscafé på torsdagar kl. 10.30 och det skulle jag kunna tänka mej (ta med min virkning och öva på att umgås med främmande människor). Min uppgift blir nu att, först och främst, smälta all information och sen att ringa rehabkoordinatorn imorgon och berätta hur det har gått. Därefter ska jag ha telefonmöte med Bet på tisdag och se om jag har några frågor eller funderingar. Eftersom jag har både läkarbesök och kuratorn nästa vecka, så är planen att jag ska försöka gå på hantverkscafét veckan efter, torsdag den 4:e. Efter det har jag ett återkopplingsmöte med Dani (den andra kvinnan) precis efter. Jag får verkligen ta det här långsamt, en sak i taget, för just nu känns allt skitjobbigt. Dom pratade också om att dom har arbetsträning också, vilket är kök, tapetsering, sömnad och deras webtidning. Egentligen har dom en åldersgräns på 35 år till webtidningen (vilket var det enda jag kunde tänka mej), men dom skulle kolla om det kanske fanns en chans att dom tar emot mej ändå. Det är dock något som ligger långt fram i tiden i såna fall. Som sagt, måste ta bäbissteg nu.

Efter mötet åkte jag till Backaplan och köpte några öl (inte den bästa idén, men jag kände att jag behövde det efter den pärsen och det blev bara tre stycken) och därefter promenerade jag till NettoTobak för att köpa cigglimpan. Väl hemma igen fyllde jag dramaten med pantburkar och gick till Willys med dom och för att köpa majskakor. Jag har gjort allt viktigt som jag hade planerat idag, utom att köpa kattmat, men Spike har mat till imorgon, så det är lugnt. Nu ska jag bara ligga i sängen och inte göra ett skit, fast det är svårt när tankarna far runt i huvudet. Ska försöka titta på nåt för att avleda tankebanorna från måsten och krav.

Det blir verkligen att sova tidigt i kväll, jag är helt matt.

Meditation: ✔️

🎯: Har klarat av ett jobbigt möte och är väldigt nöjd med mej själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s