Onsdag 20 oktober 2021: motion och vila


Vikt / BMI

71,2 (-0,7 sen 18/10) / BMI: 23,2.

Återkoppling till ett gammalt inlägg (jag känner fortfarande likadant…)

Jag vet inte var citatet kommer ifrån, tyvärr.

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Passade på att sova så länge jag bara kunde eftersom badhuset öppnar först kl. 10 på onsdagar. Var där strax efter att dom hade öppnat och tyvärr var det mycket folk, men jag kämpade på. Det var skittråkigt väder ute, så jag tänkte att jag kommer inte att gå min promenad om jag inte går ut direkt. Tog en Nutrilett och en cigg och förberedde ett avsnitt av Women & Crime och traskade ut i regnet. I övrigt blir det bara att slappa idag (ska bara plocka ögonbrynen och fixa naglarna). Och kolla på That Chapter.

Gos med gullungen.

Eru& ville umgås idag, men jag orkar fan inte med folk idag. Han är verkligen inte den enda, men att jag är introvert verkar inte gå att förklara för en del (speciellt inte för folk som själva är extroverta och inte alls kan relatera till vad jag säger).

Är nervös inför mötet imorgon och försöker att inte tänka på det. Tyvärr kommer jag inte att kunna simma eller gå på mindfulnessövningen imorgon pga detta. Ska dock försöka ta en långpromenad på förmiddagen innan mötet kl. 14.30 (vid Järntorget).

Insåg precis att jag hade fått pengar idag, två dagar tidigare än jag hade räknat med! Yeay! Ska fixa kattmat, busskort och cigg direkt imorgon.

Apropå inget fick jag ett roligt smeknamn igår förresten: uno-häxan, haha.

Var bara tvungen att lägga upp den här, som jag skrattade gott åt (insåg hur sällan jag verkligen skrattar)

Meditation: ✔️

🎯: Simning och promenad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s