Tisdag 19 oktober 2021: simning och vänner


Vikt / BMI

71,7 (-0,2 sen 18/10) / BMI: 23,4.

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Simmade direkt på morgonen och tog sen min promenad direkt efter det. Eru& ringde därefter och ville ses. Jag hade egentligen ingen lust eftersom jag inte har några pengar, men tänkte att det inte är fel att träffa lite folk hellre än att sitta ensam hemma (konstigt eftersom jag bara vill vara ifred). Vi träffades på hyllan och M@s bjöd på en öl. TK hörde sen av sej och ville bjuda på en öl på Silverkällan, så vi drog dit. Jag känner att jag är väldigt alko nu, men det mesta handlar om att röra mej utanför dörren.

Rhith måste vara lite på sin alert här, jag har fräschingar på 70 bast som vill ha mej, fick sms om att dejta – haha, det är fan sant!

Är hemma vid 18-tiden och jag kommer att lägga mej tidigt idag och försöka simma samma tid imorgon.

Ett problem idag har varit att jag har försökt lösa stoppet i diskhon i köket, vilket ledde till en halv översvämning i köket. Jag måste ringa boservice imorgon!

Lol apropå inget – svar från Sohom Das! (blir lite ”pirrig som ett fan” nu haha

Meditation: ✔️

🎯: Simmade och orkade stå ut med vänner ett par timmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s