Måndag 18 oktober 2021: simning och Youtube


Vikt / BMI

71,9 (-7,8 sen 6/7) / BMI: 23,5. Varför i helskotta gick jag upp 0,5 kg tills idag?! Jag måste verkligen skärpa till mej nu för det här funkar inte…

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Var uppe vid åtta-tiden och lyckades ta mej iväg till badhuset så fort jag bara kunde. Det var bra, visade det sej, eftersom det bara var en till motionssimmare i badet. Nu gäller det att jag får rutin på att komma iväg direkt på morgonen.

Har i övrigt inte gjort mycket idag. Var och handlade bananer och kvarg och tog en promenad. Blir bara att spendera resten av dagen med Youtube, tror jag. (Ny The Proper People – som är intressant och avslappnande att kolla på – samt This is Monsters)

– fuck! Inte bra att jag har ätit nudlar (bara ett paket dock).

Apropå inget, så vill jag verkligen pierca mej (eller avsluta tatueringen, fast piercing är billigare…). Så fler i näsan, nåt veck i örat, bröstvårtan eller klittan? Får fundera på detta . Kommer att kolla på Joshua Miles nu och sen sova.

Meditation: ✔️

🎯: Simmade direkt på morgonen, som jag hade planerat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s