Söndag 17 oktober 2021: vilodag


Vikt / BMI

71,4 (-8,3 sen 6/7) / BMI: 23,3. Fan, jävla öl och nudlar! Jag får skärpa till mej!

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Dagen

Uppe vid kl. 9.30 och, trots viktökningen, bestämde jag direkt att detta får bli veckans vilodag. Har spenderat morgonen med att spela June’s Journey och jag kommer inte att göra något vettigt alls idag. Ligger bara i sängen och slappar. Tyvärr har jag ångest idag och har skitsvårt att slappna av (kan, tyvärr, inte avgöra varför dock). Kommer att ta en oxascand och försöka sova en eftermiddagslur – hoppas att jag mår bättre senare.

Förresten, så bokade jag in tid för att hämta ut sömnregistreringsapparaten måndagen den 15 november kl. 11.

Meditation: ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s