Torsdag 14 oktober 2021: sömnregistreringsapparat och Silverkällan


Vikt / BMI

71,6 (-8,1 sen 6/7) / BMI: 23,4. Åtminstone ner 0,2 kg.

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

Uppe kl. 8 och slappade några timmar. Fick sen lite energi till att börja härja med stoppet i diskhon. Jag orkade bara tömma den och skruva ur rören, men sen blev det så blött och krångligt, så jag klarade inte av att avsluta det hela. Får ta itu med det imorgon – kul fredagsnöje…

Fick redan idag svar på remissen angående sömnapnén! Jag ska gå in på 1177 och boka en tid för att hämta ut en sömnregistreringsapparat.

Jag tänkte boka in mej så fort jag bara kan. Det verkar faktiskt finnas mycket lediga tider, så på måndag efter simningen kanske? Skönt att jag slipper att sova över där!

Klockan 13.30 var det dags för mindfulnessövning. Det var fullt för en gångs skull – kul för dom, givetvis, men jag kände bara ”exponeringsövning deluxe”. Det gick ändå väldigt bra, trots att jag oroade mej för att min mage skulle kurra (skämmigt värre, eller hur? Fan, vad fjantig jag är). Kände mej avslappnad ett bra tag efteråt, så det var en bra övning idag.

Eftersom jag ändå skulle till Backaplan, så hade jag dramaten med mej. Blev 10 L kattsand och ett 18-pack toapapper på Rusta. Tänkte köpa ett garnnystan för att fortsätta på min sjal, men givetvis fanns inte just den färgen.

TK hörde sen av sej och ville ses på Silverkällan. Jag tänkte ”vad fan ska jag annars göra?” (låter, tyvärr, som att jag inte har några andra hobbies, vilket är fel), så åkte hem och lämnade inköpen och drog till Klippan. Tänkte att jag skulle få prata av mej lite, men TK var i sitt esse idag och det var knappt att jag fick en syl i vädret. Drack tre öl och var hemma till kl. 20.

När jag skulle åka hem var det första gången i Gbg som jag råkade ut för den nya regeln/lagen/whatever där alla måste gå på vid första dörren på bussen och blippa kortet/biljetten. Jag har verkligen gillat att vi har sluppit det och det har gått så fort att komma iväg vid hållplatserna, men jag förstår det – folk plankar (själv har jag kort iofs, men ändå).

Spike hade saknat mej, så jag gosar med honom nu och tänkte lägga mej tidigt (simning imorgon ju!)

(måste bara dela med mej av cutest sneak attack ever från Reddit – sött haha)

Meditation: ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s